Поділитись:

«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму

Автор: Ольга Зейлик |
Субота, 29 квітня 2023, 12:24
«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму

У анексованому росією Севастополі зайнявся резервуар з паливом. Нова «бавовна» тішить українців, ті уже встигли наробити мемів.

Окупаційна влада Криму заявила, що, за попередньою інформацією, пожежа виникла внаслідок влучання двох безпілотників, – інформує DW.

Нагадаємо, уночі у Севастополі сталася «бавовна»: горить резервуар з паливом.

Як заявив «губернатор» Михайло Развожаєв, за попередньою інформацією, пожежа спалахнула внаслідок «влучання двох ворожих безпілотних літальних апаратів в резервуари». Площа займання складала близько 1000 квадратних метрів.

Цей інцидент настільки сподобався українським «меморобам», що вони уже встигли покепкувати з нього у соцмережах.

Сайт новин Луцька і Волині «Конкурент» зібрав для вас найцікавіші меми у цю добірку:

«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму«Севастополь, що з ї*алом»: соцмережі закидали мемами про вибухи в Криму 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів