Поділитись:

У Луцькраді депутатці дали дозвіл поставити кіоск на ЛПЗ (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 16 серпня 2023, 11:03
У Луцькраді депутатці дали дозвіл поставити кіоск на ЛПЗ (фото)

Депутатці Луцької міської ради Юлії Сачковській надали дозвіл розмістити торговий кіоск на бульварі Дружби Народів. 

Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Луцькради. 

Пані Юлія звернулась до виконавчого комітету з проханням надати їх дозвіл на розміщення торгового павільйону на бульварі Дружби Народів (між будинками №2 та №4). Члени виконавчого комітету дозволили депутатці поставити малу архітектурну форму. 

«Беручи до уваги те, що розміщення зазначеної тимчасової споруди відповідає затвердженим схемам розміщення на бульварі Дружби Народів, департаментом містобудування, земельних ресурсів та реклами підготовлений висновок про відповідність намірів щодо місця розташування тимчасової споруди, який без зауважень завізований уповноваженими керівниками виконавчих органів міської ради», – йдеться у пояснювальній записці. 

Візуалізація розміщенняВізуалізація розміщення
Схема розміщенняСхема розміщення
 

Такий дозвіл їй видали строком на три роки. Зараз же Юлія Сачковська має звернутись (через Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку) в департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами міської ради для оформлення усіх необхідних документів. 

Крім того, її зобов'язали дотримуватися усіх правил розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності .

Нагадаємо: у Луцьку продають завод з випікання хліба. Кічкарівський хлібзавод розпочав свою роботу з 1998 року і з того часу донині випускає свою продукцію під ТМ «Кічкарівка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів