Поділитись:

Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото)

Неділя, 13 серпня 2023, 18:45
Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото)

Показали світлини мужніх воїнів з 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Фотографіями поділились на фейсбук-сторінці бригади.

«Князівська піхота може все. Вистояти під шкальним ворожим вогнем, відбити атаку і відразу ж готуватися до нового бою, бо знає підлість і підступи ворога. Провести безпечними стежками у небезпечному лісі, бути готовими кожної нової секунди зреагувати на загрозу і на буд-який із викликів фронту. Сушити промоклий до нитки під час нічної грози одяг і копати новий окоп, усміхаючись новому дню. Радіти дрібницям, які для когось здаються невартою уваги буденністю. І бути впевненими – перемога не буде легкою, але вона неодмінно буде! Завдяки ним і завдяки всім, хто кожного дня доводить: героями не народжуються, ними стають!», – йдеться у дописі.

Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото)Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото)Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото)Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото)Князівська піхота може все: показали фото волинських воїнів (фото) 

Нагадаємо, нещодавно Станіслав, військовослужбовець «князівської» бригади, розповів про роботу на M109 – американській самохідній гаубиці та про ворожі цілі, уражені цією машиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів