Поділитись:

Чому біотуалети у центрі Луцька смердять і хто за це відповідає (фото)

Автор: Максим Косюр |
П'ятниця, 11 серпня 2023, 16:01
Чому біотуалети у центрі Луцька смердять і хто за це відповідає (фото)

У Луцьку на Театральному майдані лучани скаржаться на стан біотуалетів: постійний неприємний запах, купа сміття, а сидіння – у незрозумілій речовині з їдким запахом. 

Відповідну інформацію та фото журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» надіслали читачі. 

Жителі міста поскаржились, що біотуалети біля Драмтеатру знаходяться в жахливому стані. Ззовні вони виглядають нормально, але, підійшовши ближче, одразу можна внюхати специфічний запах. В середині кабінок лучани знайшли пляшки від алкогольних напоїв, мокрі та брудні сидіння.

Брудний та мокрий біотуалетБрудний та мокрий біотуалет
 

Пляшки від алкогольних напоїв у туалетіПляшки від алкогольних напоїв у туалеті
 

За роз'ясненням ми звернулися до департаменту житлово-комунального господарства Луцькради, яке й відповідає благоустрій цих туалетів. Нам там повідомили, що про проблему знають та вже працюють над її вирішенням.

«Щодо туалетів, то там уже працює наша бригада працівників, найближчим часом там ситуація покращиться», – кажуть комунальники.

Розписані стіни у біотуалетіРозписані стіни у біотуалеті
 

До того ж, представник департаменту радить писати скарги на їх електронну адресу, якщо порушення благоустрою з'являтимуться і надалі. 

Нагадаємо: у Луцьку мешканці районів ЛПЗ, Володимирської, Львівської, Вересневого та навіть прилеглих до Луцької громади населених пунктів направили 410 скарг на неприємний запах у місті. Міська рада звернеться із заявою у поліцію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів