Поділитись:

Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Середа, 09 серпня 2023, 16:00
Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)

Комплекс споруд площею 1726,3 кв.м, що у селі Журавичі Луцького району, хочуть продати за 351 348,96 грн.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях оголосило про продаж об’єкта малої приватизації – колишнього санаторію «Журавка». Торги відбудуться на майданчику prozorro.sale.

До складу комплексу, який виставили на продаж, входять: трансформаторна станція, свердловина з лікувальною водою, склад для зберігання інвентаря і запчастин, контора, приміщення профілакторію їдальня «Журавка», приміщення спального корпусу.

Цей об’єкт перебуває на балансі філії «Колківського лісового господарства» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» і розташований селі Журавичі на вул. Шевченка, 1а.

Зазначимо, що сам аукціон відбудеться 14 серпня, а кінцевий термін подання цінових пропозицій: 13 серпня 20:00.

Початкова ціна продажу лоту складає 351 348,96 гривень, розмір мінімального кроку підвищення ціни становить 3 513,49 грн.

Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото)Санаторій в Луцькому районі продають за ціною вживаного «опеля» (фото) 

До слова, на цьому місці до Другої світової війни й після займалися лікуванням військовослужбовців. Торф’яні грязі, які тут є, використовують для лікування багатьох захворювань. Деякі лікарі зазначають, що таке грязелікування показане при захворюваннях опорно-рухового апарату, ранах, що довго не загоюються, при ревматизмі. Кажуть, що грязямі успішно лікують радикуліти, неврити, рухові розлади та розлади чутливості після травм.

Вода у джерелах в Журавичах збагачена радоном. Попри те, що світова спільнота вважає ці води небезпечними, є також думка, що ними можна лікувати. За словами прибічників, радонові ванни й інші методи радонотерапії показані людям з хронічними захворювання легень, нирок і шлунково-кишкового тракту, захворюваннями серцево-судинної системи, шкірними захворюваннями, цукровим діабетом, дисфункцією яєчників і щитовидної залози, а також з наслідками травм і захворювань ЦНС і ПНС.

Нагадаємо: з аукціону продали нерухоме майно, що в селі Звірів Луцького району, яке перебувало на балансі Ківерцівського лісового господарства. Перемогла фірма, яка запропонувала 60 млн грн, але за дивним збігом обставин комплекс продали за 16,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
24 квітня 2024
13:13
21 квітня 2024
17 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
15:25
08 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024