Поділитись:

«На килим» викликали шацький бізнес, який брав на роботу дітей і не платив податки

Вівторок, 01 серпня 2023, 08:42
«На килим» викликали шацький бізнес, який брав на роботу дітей і не платив податки

Волинських підприємців, у роботі яких на Шацьких озерах зафіксували порушення, зобов'язали усунути їх.

Про це йшлося на 28 липня засіданні тимчасової контрольної комісії Шацької селищної ради з питань легалізації робочих місць та збільшення бази оподаткування і надходжень до бюджету селищної територіальної громади в умовах воєнного стану, – повідомили у Шацькій громаді.

На засідання запросили підприємців, які провадять свою діяльність у місцях масового відпочинку людей і в роботі котрих члени комісії виявили під час перевірки порушення.

«В ході роботи було розглянуто кожен випадок порушення законодавства суб’єктами господарювання. Серед найбільш поширених – недотримання режиму роботи закладів, відсутність документів на розміщення атракціонів та тимчасових споруд на центральному пляжі Світязя, неоформлені наймані працівники, залучення неповнолітніх до торгівлі, несплата податків тощо», – йдеться у повідомленні.

Підприємці зобов’язалися усунути всі виявлені в них порушення.

«На килим» викликали шацький бізнес, який брав на роботу дітей і не платив податки«На килим» викликали шацький бізнес, який брав на роботу дітей і не платив податки 

Нагадаємо: журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» дізналися, де купити купальника в Луцьку, а також порахувати, у скільки може обійтися дорога з Луцька на Світязь залежно від виду транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів