Поділитись:

Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото)

Вівторок, 01 серпня 2023, 08:00
Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото)

У Луцьку вночі рятувальники спільно патрульними здійснили пожежно-тактичні навчання щодо організації аварійно-рятувальних робіт при виникненні ДТП.

За легендою навчань, подія трапилась на вулиці Глушець у Луцьку: водій легкового автомобіля зіткнувся в автоцистерною, що перевозила пальне, ще одне авто зазначало пошкоджень, – повідомили в пресцентрі ДСНС на Волині. 

 Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) 

Вогнеборці 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини здійснили охолодження цистерни з пальним та гасіння пожежі потужними водяними і пінними стволами. Бійці аварійно рятувальної частини провели деблокування потерпілих з легковика, застосувавши спеціальне обладнання для розрізання конструкцій деформованого автомобіля.

За допомогою спеціального квадрокоптера з тепловізором рятувальники провели пошук ще однієї людини, що її викинуло з машини під час ДТП. На пошкоджену цистерну з пальним рятувальники наклали бандаж та припинили його розлив, за допомогою мотопомпи відкачали розлите пальне у спеціальну ємність.

До навчань залучались 7 одиниць основної та спеціальної техніки служби 101, понад 30 рятувальників, служба медицини катастроф, поліція, муніципальна варта.

Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) Поліція, пожежні і «швидка»: що коїлося ввечері на Глушець у Луцьку (фото) 

Через навчання у Луцьку перекривали рух транспорту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів