Поділитись:

Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)

Субота, 29 липня 2023, 16:54
Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)

У Камінь-Каширському районі рятувальники помітили осередок займання на торф'янику – завдяки своєчасному виявленню та реагуванню пожежу оперативно ліквідували.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У суботу, 29 липня, в обідню пору,  співробітники цивільного захисту 13-Ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі під час рейду виявили осередок займання на торф'янику поблизу с. Замостя в урочищі «Підзамостя» Прилісненської громади Камінь-Каширського району. Торф тут залягає на глибину майже два метри.

Для гасіння пожежі залучались п'ятеро бійців особового складу пожежно-рятувальної служби й одна одиниця техніки. 

Завдяки своєчасному виявленню та реагуванню пожежу на площі 0,02 га ліквідовано о 16:05.

«Запобігти пожежі легше, аніж її ліквідувати. 
Саме тому волинські рятувальники здійснюють систематичні профілактичні рейди з метою моніторингу стану пожежної безпеки населених пунктів, що неодмінно дає позитивний результат», – йдеться у дописі.

Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото)Вчасно помітили: на Волині сталося займання на торф'янику (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів