Поділитись:

Україна продовжить атакувати об'єкти в Криму та Кримський міст (відео)

Вівторок, 25 липня 2023, 21:50
Україна продовжить атакувати об'єкти в Криму та Кримський міст (відео)

Україна продовжить завдавати ударів по російських військових об’єктах у тимчасово окупованому Криму та по Керченському мосту, який з’єднує півострів з територією РФ. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю американському телеканалу CNN.

Нагадаємо 17 липня окупаційна влада півострова Крим повідомила про атаку на Кримський міст. Внаслідок атаки було пошкоджено декілька прольотів мосту.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів, чи є у Росії ресурси захистити Кримський міст від майбутніх атак.

Олександр Мусієнко зазначив, що ресурси для захисту мосту у Росії є, проте, ці ресурси не дають гарантій повної безпеки мосту.

«Кримський міст, двічі було, щонайменше, доручення Путіна посилити його охорону. Охорона дійсно посилена, там стоять засоби ППО, там стоять посиленні наряди російських прикордонників, ФСБ і наряди російських військ. Там на морі і в районі Керчинської протоки стоять катери прикордонників, ФСБ, там є корабель Чорноморського флоту закріплений спеціально для охорони. Тобто доволі таки багато комплексів, але попри це міст є вразливим», – каже Мусієнко.

Зауважив, що надводні дрони, що використовує Україна, доволі ефективні та малопомітні. І у ворога є проблеми з їхнім виявленням.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів