Поділитись:

Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+)

Вівторок, 25 липня 2023, 13:11
Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+)

У Володимирському територіальному медоб'єднанні прооперували ще 20 пацієнтів із катарактою.

Люди відчувають результат вже після завершення втручання, що триває близько 15 хвилин, – розповіли у медзакладі.

Єдиний сучасний та ефективний метод лікування катаракти – хірургічне видалення хворого кришталика із заміною його на штучним – м’якою лінзою з прозорого полімеру.

«Офтальмологи Володимирського ТМО рекомендують не відкладати лікування катаракти на довгий термін. Чим більше часу проходить від дня постановки діагнозу, тим більшим є ризик погіршення результату операції. Також важливими є профілактичні огляди у спеціаліста, що дозволяють виявити проблеми з зором на ранніх стадіях», – йдеться у повідомленні.

Втручання проводять під місцевим знеболенням спеціальними очними краплями, що дозволяють оперувати у людей різного віку без навантаження на серце і судини, та з максимально оперативним післяопераційним відновленням для комфорту пацієнтів. 

Довідково:  
Катаракта – це захворювання очей, при якому на кришталику з'являються каламутні плями. Через помутніння кришталика, люди з цим захворюванням бачать предмети ніби через запотіле скло.

Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+)Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+)Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+)Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+)Як у лікарні на Волині повертають зір за 15 хвилин (фото 18+) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів