Поділитись:

Уряд погодив створення експериментального проєкту щодо боєприпасів до дронів

П'ятниця, 21 липня 2023, 15:07
Уряд погодив створення експериментального проєкту щодо боєприпасів до дронів

Уряд погодив пропозицію профільних міністерств щодо створення експериментального проєкту виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотників. Його реалізацію планують завершити у дворічний термін.

Про це інформує УНН з посиланням на представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука.

Кабмін погодив пропозицію Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Міністерства оборони та Міністерства цифрової трансформації стосовно реалізації впродовж двох років експериментального проєкту щодо виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем.

«Затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту, яким визначено механізм реалізації експериментального проєкту щодо розроблення, виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем та бойових частин безпілотних систем для сил безпеки та оборони України в частині встановлення організаційних, технологічних та інших вимог до провадження господарської діяльності у відповідній сфері», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: днями менеджер проєктів «Укроборонпрому» Олег Болдирєв несподівано розкрив деталі відносно виробництва дронів на державних підприємствах. За його словами, жодного дрона від підприємств «Укроборонпрому» не було замовлено. Тобто ні про яке серійне виробництво дронів на підприємствах цієї організації не йдеться. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів