Поділитись:

«Ніхто з ресторатора нічого не брав»: у Луцьку – скандал у МОТі (відео)

Середа, 19 липня 2023, 20:01
«Ніхто з ресторатора нічого не брав»: у Луцьку – скандал у МОТі (відео)

У Луцьку виник скандал із музеєм, який нещодавно розмістили на Театральному майдані у центрі Луцька. Відомий ресторатор Олег Іванюк у фейсбуці написав, що у МОТі його «жорстоко обманули» – змусили заплатити за вхідний квиток, а також не дозволили доторкатися до експозицій. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» дізнавалися, чи це так ресторатор поіронізував, чи дійсно така ситуація виникла.

Допис на сторінці Олега Іванюка у фейсбуці зібрав чимало реакцій і коментарів. Хтось його сприйняв з іронією, а хтось виступив проти такого музею у Луцьку.

«Дякую. Отже, я не піду...А я думала, що то тільки у мене таке враження...лишилося», – писали люди у коментарях під повідомленням. 

Журналісти звернулися за коментарем до представників культурного простору МОТ та запитати, чи можна у музеї «помацати» руками, а також, чи дійсно з лучанина вимагали 200 гривень.

У Модулі тимчасовості працівники повідомили, що про допис ресторатора знають, однак на камеру нічого коментувати не будуть, адже керівництва немає на місці. Проте поза камерою розповіли, що із чоловіка нічого ніхто не вимагав, адже у цьому музеї немає фіксованої ціни за вхід. Люди платять кожен стільки, скільки вважає за потрібне.

«Ніхто з нього не брав. Це було його рішення платити саме таку суму. У нас є лише одна робота, яку можна контактувати руками. Якщо кожна людина буде чіпати руками (експонати – ред.), то, мабуть, експозиція до Луцька б і не доїхала», – кажуть представники МОТу.

Нагадаємо: музей у центрі Луцька розпочав свою роботу 13 липня. Представники культурного простору «Модуль тимчасовості» мають на меті показати, що українці не тільки переосмислюють своє минуле, а й борються за теперішнє. Організатор Дмитро Соболь розповів, що тут кошти збирають для відновлення пам'яток, які постраждали через війну з росією. Зараз їм вдалось зібрати більше як 200 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024