Поділитись:

У Луцькому замку випускникам урочисто вручили дипломи (відео)

Неділя, 16 липня 2023, 17:00
У Луцькому замку випускникам урочисто вручили дипломи (відео)

У неділю, 16 липня, у Луцькому замку зібралось багато людей: тут відбулось урочисте вручення дипломів випускникам.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Святкування 16 липня у Замку Любарта розпочалось урочисто та масштабно. Цього року Волинський національний університет імені Лесі Українки випускає майже півтори тисячі студентів. Серед них Ольга та Юлія. Дівчата розповідають навчались на психології, і на цьому завершувати здобувати знання вони не планують. У такий важливий для дівчат день їх прийшли підтримати і найрідніші.

Випускається цьогоріч із улюбленого вишу і Ангеліна. Дівчина розповідає – чотири роки вона навчалась на спеціальності хореографія.

«Якісь змішані відчуття. Дуже коротке навчання і класне. Буду сумувати за цими роками», – каже дівчина.

Святковий настрій цього дня не лише для випускників, а й для усього педагогічного колективу університету. Ректор  ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось розповів, що цього дня навчальний заклад святкує одразу два важливих свята.

«Перше сьогодні свято, що рівно 30 років назад ми отримали ВНУ на базі педінституту. Це дуже важливо, що за 30 років ми разом з попередниками створили виш, який в рейтингах входить в 10-ку найкращих, а в нас університетів багато. Цьогоріч в нас випускається 1460 випускників, я їм бажаю щасливої долі, але найкращим їхнім рішенням буде продовжити навчання», – каже Анатолій Цьось.

Цього для усіх присутніх у Луцькому замку пролунали і музичні подарунки від різних виконавців. Хоч і навчання нинішніх випускників припало у складний час для України: спершу коронавірус, а після – повномасштабне вторгнення росіян, волинські випускники сповнені натхнення, й упевнено та з посмішкою крокують вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024