Поділитись:

Найбільша у світі нафтосервісна компанія SLB повністю припиняє поставки до РФ

Неділя, 16 липня 2023, 06:34
Найбільша у світі нафтосервісна компанія SLB повністю припиняє поставки до РФ

Найбільша у світі компанія з обслуговування нафтових родовищ SLB заявила про припинення поставок продукції та технологій до РФ з усіх підприємств у відповідь на подальше розширення міжнародних санкцій.

Про це повідомляє пресслужба SLB, пише УП.

Таке рішення є продовженням попередньої заборони SLB постачати свою продукцію та технології з США, Великої Британії, ЄС та Канади до Росії.

Зазначається, що  SLB припинить постачання до РФ з усіх підприємств компанії по всьому світу у відповідь на подальше розширення міжнародних санкцій. 

«Починаючи з березня 2022 року, SLB вжила добровільних заходів для згортання своєї діяльності в Росії і оголосила, що не здійснюватиме нових інвестицій в Росії і не буде впроваджувати нові технології, які використовуються в її сервісному бізнесі. З того часу компанія продовжує виділяти значні ресурси для забезпечення дотримання та перевиконання вимог різних міжнародних законів», – повідомляють в компанії.

Крім того, SLB надзвичайно серйозно ставиться до дотримання законів про експортний контроль та економічні санкції, і компанія залишається солідарною з міжнародним співтовариством у засудженні та закликах до припинення війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів