Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 липня

П'ятниця, 14 липня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 14 липня.

Про те, що у Старому місті в Луцьку відкрили нову туристичну локацію – Окольний замок.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 липня 

Це новий туристичний об'єкт, який створений на базі відреставрованих пам'яток архітектури національного значення: вежі князів Чорторийських з оборонним муром та монастиря єзуїтів із підземеллями.

На реалізацію залучили понад 1 мільйон євро грантових коштів Європейського союзу. Під час відновлення пам'яток знайшли та розчистили підземні галереї, про які не було згадок у писемних джерерах.

Про те, що фейковий очільник Волинської ОВА виманює гроші у волонтерів

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 липня 

Завдяки власним джерелам ми змогли знайти мобільний номер телефону до шахрая. Під час розмови з ним наш журналіст назвався представником відомої компанії, яка активно займається волонтерством і хоче допомогти зі збором коштів. Він нам розповів, що збирає кошти на тепловізори, бронежилети й іншу амуніцію.

Через деякий час листування з нашим журналістом у телеграмі він повністю видалив, а на зв'язок виходити перестав. Комунікаційниця очільника Волинської ОВА Карина Мариневич у коментарі нашим журналістам повідомила, що вони в курсі таких подій і вже це відбувається не вперше, то ж вони направили відповідні заяви у поліцію та чекають результатів.

Про те, що у Луцьку рідні загиблого воїна вийшли на мітинг: хочуть повторну експертизу тіла

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 липня 

У Луцьк рідні загиблого військового перекрили рух вулицею Шевченка та вимагають повторну експертизу тіла. Вони підозрюють, що загинув чоловік не від серцевого нападу, як зазначено у висновку, а від побоїв, які родичі знайшли на його тілі прямісінько під час похорону.

Сьогодні, 14 липня, в останню дорогу проводять 42-річного воїна Андрія Коробка, який нібито помер від інфаркту. Проте рідні відмовляються вірити в офіційну версію, адже кажуть, що чоловік ніколи не скаржився на проблеми зі здоров'ям. Аби переконатися у своїй правоті, родичі загиблого почали оглядати тіло під час похорону та виявили на ньому синці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів