На «варшавці» зловили «шумахера» з фальшивими правами (фото)

П'ятниця, 14 липня 2023, 12:31

На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин патрульні зупинили за перевищення швидкості легковик, у керманича якого в ході перевірки виявили підроблене посвідчення водія.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У четвер, 13 липня, близько 13:00, патрульні контролювали швидкісний режим за допомогою приладу TruCam на автодорозі М07 Київ – Ковель – Ягодин.

Вони зупинили автомобіль Skoda Octavia, який в межах населеного пункту рухався зі швидкістю 91 км/год. Щоб скласти адмінматеріал, поліцейські попросили чоловіка надати відповідні документи на право керування. А під час перевірки водійського посвідчення виявили, що його серія та номер, належить посвідченню зовсім іншої людини.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Нині відомості за цим фактом уже внесли в ЄРДР за ст. 358 (Підроблення документів) ККУ.

«За використання підробного посвідчення водія передбачена кримінальна відповідальність. Проте деяких громадян це не зупиняє і вони, оминаючи закон, отримують цей документ нелегальним способом», – зазначили у патрульній поліції.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: