Поділитись:

Луцький підприємець «вкрав» упаковку туалетного паперу відомого бренду

Четвер, 13 липня 2023, 12:07
фото ілюстративне
фото ілюстративне

Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розглядає справу про підробку туалетного паперу волинським підприємцем.

Про це йдеться на сайті Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Західне міжобласне територіальне відділення АМКУ 11 липня 2023 року розпочало розгляд справи за ознаками вчинення фізичною особою-підприємцем Мельник С. М. порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Справу розпочато за заявою одного з виробників туалетного паперу, який звернувся до АМКУ із заявою про порушення статті 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції». Заявник зазначає, ФОП Мельник С.М. використовує оформлення упаковки продукції туалетного паперу, яке є схожим до упаковки продукції заявника, а відтак може призвести до змішування з його діяльністю.

З огляду на встановлені обставини Західне МТВ розпочало справу.

Ймовірно, йдеться про туалетний папір ТМ «Волинь», який в Луцьку виготовляє ФОП Мельник Сергій Миколайович, та «Обухів» від Київського картонно-паперового комбінату.

Луцький підприємець «вкрав» упаковку туалетного паперу відомого бренду

За інформацією видання galinfo.com.ua, історія має доволі довге коріння. Ще в липні 2011 року підприємця заслуховували на засіданні позачергової комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності та захисту прав людини. Питання про «ганебний» туалетний папір підняла депутатка Валентина Блінова, яку обурила наявність на туалетному папері надпису «Волинь». Патентний повірений Волинського державного науково-інформаційного центру Емма Кужель повідомила, що, якби патентне відомство в Києві побачило у назві торгової марки «Волинь» хоча б якесь порушення, то не дало б дозволу на її використання. Оскаржити експертні висновки профільного відомства, за словами пані Кужель, можна лише у суді. Відтак після довгих дискусій члени комісії рекомендували голові представницького органу краю доручити юридичному відділу апарату обласної ради звернутись із відповідним позовом до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 січня 2024
11:15
03 серпня 2023
27 травня 2023
19 травня 2023
04 квітня 2023
25 квітня 2022
14 січня 2022
23 грудня 2021
03 грудня 2021
13 листопада 2021