Поділитись:

Пес винюхав гашиш на волинській митниці (фото)

Понеділок, 10 липня 2023, 11:06
Пес винюхав гашиш на волинській митниці (фото)

На Волині на митниці службовий собака знайшов в автівці наркотики.

Про це повідомили у пресслубі Волинської митниці.

«На Волинській митниці працює 12 кінологічних команд, спеціально підготовлених для пошуку наркотичних  засобів, тютюнових виробів  чи зброї», – йдеться у повідомленні.

Цього разу в «Устилузі» чергувала Діна – лабрадор-ретривер. Під час проведення повного митного огляду машини, на полиці під вітровим склом у його салоні, вона виявила 5,2 гр пресованої речовини рослинного походження, схожої на гашиш. 

Митники повідомили правоохоронців про таку знахідку. Попередня  кваліфікація дій водія авто - громадянина України, встановлена за ст. 309 Кримінального кодексу «незаконне перевезення наркотичних засобів без мети збуту». Речовину передали на експертизу.

«Загалом у першому півріччі 2023 року у пунктах пропуску на Волині службовими собаками митниці було виявлено 32 спроби незаконного переміщення наркотичних засобів та 1 спробу незаконнного переміщення зброї», – зазначили митники.

Пес винюхав гашиш на волинській митниці (фото)Пес винюхав гашиш на волинській митниці (фото)Пес винюхав гашиш на волинській митниці (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів