Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 липня

П'ятниця, 07 липня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 7 липня.

Про те, що водіїв, які зрізають дорогу через двір в Луцьку, штрафуватимуть

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 липня 

Знак «Житлова зона» перед в’їздом у луцький двір на Сагайдачного, 20 встановлений санкціоновано.

Про це повідомила голова ОСББ будинку, який розташований за згаданою адресою. Відтак водії, які їздять через цей двір, порушують правила.

Мешканці будинку на Сагайдачного, 20 уже не перший рік борються з проблемою. Через їхню прибудинкову території постійно їздять автомобілі. Водії таким чином зрізають дорогу, їдучи до чи від нового житлового масиву, який розташований неподалік.

Про те, що у Луцьку магазин продає техніку з російськими документами

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 липня 

У Луцьку в мережі магазинів «Comfy» знайшли техніку з російськими сертифікатами якості, які видані у розпал повномасштабного вторгнення.

Жителі міста купили у магазині фен марки «Philips» та виявили у коробці, окрім звичайних документів, ще й російський сертифікат якості, де зазначена дата перевірки техніки – 17 листопада 2022 року. До того ж, орган, що здійснював перевірку знаходиться у столиці країни-агресорки. З цими документами небайдужі лучани звернулись до журналістів, а ті повернулись у магазин за роз'ясненням. 

Показали момент ДТП, де у Луцьку «рендж ровер» збив дитину

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 7 липня 

У департаменті муніципальної варти Луцькради показали дорожньо-транспортну пригоду за участі легкового автомобіля та пішохода на проспекті Волі.

Водій автомобіля марки «LAND ROVER» наїхав на пішохода, який переходив дорогу на заборонений сигнал світлофора, – повідомили муніципали. 

Диспетчер передав відео працівникам правоохоронних органів, які працювали на місці події, для подальшого проведення слідчих дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів