Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 липня

Середа, 05 липня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 5 липня.

Про те, що у Луцьку вночі на перехресті сталася ДТП

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 липня 

У луцьку на перехресті вночі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків.

У неділю, 2 липня, о 23:26, завдяки камерам відеоспостереження була зафіксована ДТП на перехресті вулиць Ковельської та Набережної. Водій пікапа Dodge не пересвідчився у безпечності свого маневру, внаслідок чого припустив зіткнення з легковиком Volkswagen, який рухався в попутному напрямку.

В автопригоді ніхто не постраждав, лише транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Про те, як водії луцьких таксі аварії спричиняють

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 липня 

Дорожньо-транспортні пригоди у Луцьку – не рідкість. Здебільшого учасниками аварій стають звичайні лучани напідпитку або ж ті, що банально не врахували ситуацію на дорозі. Проте кількість ДТП, які спричиняють працівники служб таксі також чималенька, хоча, здавалось, на таку роботу беруть лише професіоналів.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізнавались, кого насправді наймають на роботу служби з перевезень та чи завжди вони дотримуються своїх же стандартів підбору персоналу.

Про те, що у Луцьку встановлюють підвищувальні станції для постачання води на верхні поверхи

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 липня 

«Луцькводоканал» встановлює підвищувальні станції європейської якості, які забезпечують водопостачання від 5-го поверху багатоповерхівок.

В рамках співпраці з екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО у Луцькій громаді будуть повністю модернізовані 19 насосних станцій підвищення води, з допомогою яких забезпечується водопостачання на верхні поверхи багатоповерхівок, починаючи від п’ятого поверху.

На кінець червня підприємство отримало шість сучасних блочних підвищувальних насосних станцій європейського виробництва для підвищення води на верхні поверхи. Найближчим часом розпочнеться їх монтаж, підключення і введення в роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів