Поділитись:

Глава «Київміськбуду» виїхав за кордон з довідкою про інвалідність і підкорив Еверест, – ЗМІ (відео)

Середа, 05 липня 2023, 14:52
Глава «Київміськбуду» виїхав за кордон з довідкою про інвалідність і підкорив Еверест, – ЗМІ (відео)

Президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір, який виїхав з України через довідку про інвалідність, зі своєю дружиною Оксаною у травні цього року піднялися на гору Еверест.

Про це інформує bihus.info.

«Спортивні медіа розповідали про це як про вау-подію: перша українська пара на вершині Землі. От тільки як посадовцю вдалося виїхати через стан здоров‘я і підкорити таку вершину, яка дається не всім підготовленим здоровим людям – загадка», – йдеться у дописі.

Зазначають, що підйом на Еверест подружжю обійшовся у 150 000 доларів.

Раніше журналісти виявили на Лазуровому узбережжі розкішну віллу, оформлену на французьку фірму, яку три роки тому придбала компанія дружини президента Ігоря Кушніра; останній у відповідь заявив, що не має майна поза межами України.

Bihus.info повідомляє, що вілла знаходиться у містечку Вільфранш-сюр-Мер, поблизу Ніцци. Вона має назву Cayo і площу у 850 квадратних метрів. Всередині – 6 спалень та ванних кімнат, велика вітальня, винний льох та кухня. Маєток розташований на закритій території площею у понад 5 000 квадратних метрів. Також є басейн з панорамним видом на море, великий сад і гараж на 8 авто.

Довідково:
Кушнір понад 10 років обіймає посаду президента «Київміськбуду». Bihus наголошує, що компанія на 80% належить місту Київ. На початку 2023 року вона призупинила будівельні роботи та просила про додаткове фінансування з бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів