Поділитись:

Додаткова сесія НМТ: учасникам надіслали запрошення на тестування

Четвер, 06 липня 2023, 06:39
Додаткова сесія НМТ: учасникам надіслали запрошення на тестування

5 липня в учасників, які зареєструвалися на додаткові сесії Національного мультипредметного тесту, з’явилась можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення та іспит.

Про це повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти, – пише УП. Життя.

У запрошеннях зазначено дату, час (за Києвом) і місце проведення НМТ, зазначили освітяни.

«Тестування відбуватиметься у дві зміни: перша – з 10:00, друга – з 15:00 за київським часом у всіх країнах, окрім США», – додають в УЦОЯО.

Вони також просять звернути увагу, що допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочнеться за пів години і закінчиться за 10 хв до початку самого тестування. Тому всім учасникам рекомендують прокласти свій маршрут доїзду заздалегідь.

«Учасники, які проходитимуть НМТ за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом. Для зручності ми склали таблицю з даними щодо різниці в часі», – нагадали в УЦОЯО.

Для учасників, які складатимуть НМТ у США, тестування розпочнеться о 18:00 за Києвом, тобто об 11 год у місті Детройт та о 10 год в Х’юстоні.

«Для допуску потрібно пред’явити сертифікат учасника НМТ та оригінал  документа, що посвідчує особу / його цифровий аналог в додатку Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Дія», – закликають організатори тестування. 

Вони рекомендують по можливості запрошення роздрукувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів