Поділитись:

Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)

Вівторок, 04 липня 2023, 16:09
Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)

На озері Світязь відбулись масштабні навчання надзвичайників з порятунку людей на воді.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 4 липня, відбулись навчання з порятунку людей на воді за участю працівників рятувального поста, що дислокується на озері Світязь, та водолазно-рятувального відділення смт Шацька.

За легендою навчань, внаслідок шторму на Світязі за 150 м від берега перевернулися катамарани й каное, на яких перебували 10 людей. 

Різні способи порятунку людей на поверхні акваторії та проведення підводних пошуково-рятувальних робіт продемонстрували працівники водолазно-рятувального відділення смт Шацька. На їх озброєнні – новітня техніка та засоби порятунку, що дозволяє максимально ефективно виконувати завдання за призначенням.

Крім того, вдосконалювали свої професійні навички працівники рятувального поста, які виконали увесь цикл рятувальних робіт з виявлення потерпілого на воді, транспортування його до берега й надання домедичної допомоги.

З початку купального сезону на водоймах Волинської області втопилися шестеро людей. Ці трагедії трапилися на водоймах, що не визначені та не облаштовані для безпечного відпочинку людей.

Нагадаємо: 3 липня на Волині виявили загиблими трьох осіб.

Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото)Шторм перекинув катамарани: на Світязі тренувалися рятувати людей (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів