Поділитись:

Екскомандир «князівської» бригади очолив скандальний одеський військкомат (відео)

Вівторок, 04 липня 2023, 13:19
Екскомандир «князівської» бригади очолив скандальний одеський військкомат (відео)

Екскомандира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковника Олександра Охріменка призначили на посаду начальника Одеського обласного терцентру комплектування та соцпідтримки.

Про це у вівторок, 4 липня, повідомили на телеграм-каналі Головнокомандувача ЗСУ.

«На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів», – зазначив Валерій Залужний.

Нагадаємо, полковник Олександр Охріменко донедавна був комбригом 14-ї ОМБр. У середині червня стало відомо, що його перевели до іншої військової частини.

«Олександр – бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині», – написав Головком ЗСУ.

Довідково:
Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. У 2006 році з відзнакою завершив Одеський інститут Сухопутних військ, а також закінчив Національний університет оборони України ім.І.Черняховського. Волинську бригаду очолив в жовтні 2021-го. Одружений, виховує доньку та сина.
Участь у боях з російськими військами бере із 2014-го року. Був нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю та низкою відзнак Міністерства оборони України.

Екскомандир «князівської» бригади очолив скандальний одеський військкомат (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів