Поділитись:

У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)

Вівторок, 04 липня 2023, 10:33
У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)

Громадянин Латвії намагався перевезти через українсько-польський кордон заборонені речовини.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

У понеділок, 3 липня, під час оформлення рейсового автобуса, який через пункт пропуску «Ягодин» слідував до Варшави, на речі одного з пасажирів зреагував службовий собака прикордонників. Перевіривши порожню валізу, оглядова група виявила в ній сторонні вкладення. Під внутрішньою обшивкою знаходився згорток з марихуаною. В іншій валізі  знайшли ще три пакунки та пластикову баночку з порошкоподібною та кристалічною речовинами білого кольору. Їх латвієць старанно приліпив до стінки на двосторонній скотч. 

Про знахідки прикордонники поінформували співробітників Нацполіції та направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 КК України. 

Знайдені речовини встановленим порядком правоохоронці вилучили для проведення відповідних експертиз.

У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото)У «Ягодині» службовий пес винюхав наркотики у валізах іноземця (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
17:09
23 квітня 2024