Поділитись:

У Луцьку затримали «закладника» з іншої області (фото)

Понеділок, 03 липня 2023, 14:48
У Луцьку затримали «закладника» з іншої області (фото)

У Луцьку затримали 29-річного мешканця іншої області, який розповсюджував «закладки» з амфетаміном та альфа-PVP.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п’ятницю, 30 червня, у Луцьку правоохоронці затримали 29-річного мешканця іншої області, який розповсюджував так звані «закладки» з наркотиками.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили сім згортків з психотропною речовиною альфа-PVP та 18 згортків з амфетаміном. Також правоохоронці знайшли і вилучили 27 залишених раніше «закладок».

За місцем проживання зловмисника в ході обшуку знайшли та вилучили ще 56 закладок з вказаними речовинами. 

Загальна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 90 тисяч гривень. Всі заборонені речовини правоохоронці направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Поліцейські встановили, що зловмисник забезпечував функціонування одного з телеграм-каналів з продажу наркотиків, розповсюджуючи їх шляхом залишення «закладок». 

Наркокур’єра затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомості за цим фактом слідство внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 КК України. 

У неділю, 2 липня, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

У Луцьку затримали «закладника» з іншої області (фото)У Луцьку затримали «закладника» з іншої області (фото)У Луцьку затримали «закладника» з іншої області (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів