Поділитись:

Рятувальники швидко зреагували: у Луцьку в ставку ледь не втонув чоловік

П'ятниця, 30 червня 2023, 21:33
Рятувальники швидко зреагували: у Луцьку в ставку ледь не втонув чоловік

У Луцьку на Теремнівському ставку чоловік, пірнувши у воду, відплив далеко від берега і не зміг повернутись назад – йому забракло сил.

Про це 30 червня повідомили на фейсбук-сторінці ГО ДСНС у Волинській області. 

«Сьогодні у Луцьку, в другій половині дня, на Теремнівському ставку працівники міського комунального рятувального поста врятували чоловіка 1990 р.н., який, пірнувши у воду, відплив на велику відстань від берега та хотів повернутись назад, але не зміг – очевидно, йому забракло сил», – йдеться у повідомленні.

Чергові поста відразу помітили чоловіка, що почав тонути. Рятівник Марко Гонтар кинувся йому на допомогу. Плавець вже зник з поля зору, але рятівник пірнув під воду, зміг обхопили потопаючого та врешті дістав чоловіка на берег, де йому надали допомогу решту працівників поста. 

Згодом врятованому стало краще, отож від госпіталізації він відмовився.

«Ще наголошуємо на необхідності дотримання правил безпеки на воді: не запливайте за буйки, не заходьте у воду в нетверезому стані, не полишайте дітей без нагляду біля водойм! Купайтесь тільки в визначених цього місцях, де облаштовані рятувальні пости та постійно чергують фахівці, які зможуть кваліфіковано надати допомогу при виникненні надзвичайної ситуації», – застерігають рятувальники. 

Рятувальники швидко зреагували: у Луцьку в ставку ледь не втонув чоловік 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024