Поділитись:

Коли добудують школу у Заборолі (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 28 червня 2023, 12:08
Коли добудують школу у Заборолі  (фото)

На закінчення ремонту школи у селі Забороль, що під Луцьком, орієнтовно потрібно виділити додатково 74 мільйони гривень.

Про це йшлося на сесії Луцькради у середу, 28 червня.

Депутатка Луцької міської ради від фракції Громадянський Рух «СВІДОМІ» Алла Надточій під час розгляду питання про бюджет громади запитала, коли у селі Забороль, що під Луцьком, завершаться ремонтні роботи, адже заклад освіти майже відремонтований.

«У нас є школа в Заборолі, яка потребує дофінансування, щоб завершити ремонт. Вона вже готова на більше ніж 80%, вже чимало коштів ми спрямовуємо на ремонти, чому не можемо відремонтувати її, щоб діти першого вересня пішли у готову школу?» – поцікавилась депутатка.

Алла НадточійАлла Надточій

Міський голова повідомив, що зараз відбувається оновлення проєктно-кошторисної документації, а договір з підрядником розірвали, адже попередній проєкт ремонту готували ще десь 2017 року. За цей час рівень інфляції зріс і запланована вартість ремонту вже не відповідає дійсності. За його словами, з бюджету громади на це будівництво уже витратили 36 мільйонів, а для завершення ремонту потрібно орієнтовно ще 74 мільйони.

Нагадаємо: на проведення капітального ремонту футбольного поля та бігових доріжок у Ківерцях планують витратити 150 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024