Поділитись:

На сході воює 20-річний «Нонстоп» з Волинської тероборони (фото)

П'ятниця, 23 червня 2023, 16:49
На сході воює 20-річний «Нонстоп» з Волинської тероборони (фото)

20-річний Іван на позивний «Нонстоп» за першої ж нагоди також мобілізувався до Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони. Зараз воїн разом із побратимами успішно виконує бойові завдання на сході України. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 100-ї Окремої бригади територіальної бригади. 

Навесні 2014-го – коли почалося вторгнення рф – Іванові було 11 років. Тоді його дядько – рідний брат батька – став до лав ЗСУ. Дядько донині служить у 14 окремій механізованій бригаді. Відразу ж після широкомасштабного вторгнення до військкомату пішов і тато Івана – чоловік служить у 25 десантно-штурмовій бригаді. 

Маючи такий потужний родинний приклад, хлопець – попри ще зовсім юний 20-річний вік – за першої ж нагоди також мобілізувався до Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони.

«Позивний у мене «Нонстоп» – бо завжди був живчиком. Мене на «учебці» в «Десні» називали «Нонстопом», а потів і в Іспанії, куди відправили на подальше навчання. В батальйоні ж спочатку хотіли дати псевдо «Іспанець», але побачивши мій темперамент таки зупинилися на «Нонстопі», – усміхаючись розповідає Іван.

До служби «Нонстоп» встиг закінчити школу та агротехнічний коледж, а також попрацювати кілька місяців за здобутою спеціальністю електрика.

На сході воює 20-річний «Нонстоп» з Волинської тероборони (фото) 

«У рідному Володимирі на мене чекають з Перемогою мама Оксана Олексіївна і майбутня дружина Анастасія. А ще собака і кіт – Мішка та Ляля. В Насті також є двійко домашніх улюбленців – шиншила і кіт», – розповідає юний волинський тероборонівець, який нині разом із побратимами успішно виконує бойові завдання на сході України.

А ще Іван запевняє, що жодного разу не пошкодував про своє рішення піти на війну добровольцем:

«Я вже дорослий чоловік, на здоров’я не скаржуся. Мій дядько воює, мій батько воює – а я що вдома мав сидіти? Вважаю, що моє місце тут – треба бити клятого ворога і визволяти рідну Україну!», – резюмує хлопець. 

Нагадаємо: підрозділи Волинської бригади тероборони швидко освоїли і успішно застосовують в бойових умовах на сході України FPV-дрони-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 квітня 2024
27 березня 2024
17 березня 2024
13 березня 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
18 січня 2024
13 січня 2024
11:43
11 січня 2024
06 січня 2024