Поділитись:

Волинські тероборонівці поділилися спогадами про запеклі бої річної давнини

Середа, 24 травня 2023, 09:16
Волинські тероборонівці поділилися спогадами про запеклі бої річної давнини

Волинські тероборонівці розповіли, як у кінці травня 2022 року тримали оборону міста на Донбасі.

Про це йдеться на сторінці 100 ОМБр у фейсбуці.

Бійці кажуть, що рік тому – в травні 2022-го – однією із найгарячіших ділянок фронту, серед інших, були околиці одного з міст Донецької області. Вороги прагнули будь-що заволодіти населеним пунктом, а сили оборони чинили запеклий опір окупантам.
Учасниками оборони були наші земляки-волиняни, бійці стрілецького батальйону.

«Саме 19-24 травня волинським стрільцям було найважче, танкові колони проривалися до населенного пункту, наші земляки запекло билися, сили були не рівні... Бійці Волинського батальону мужньо тримали оборону…
Вічна слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!
Сьогодні ж на Донеччині – пліч-о-пліч з багатьма іншими підрозділами – у повному складі воює наша Волинська бригада територіальної оборони. На щастя, над згаданим вище містом вже давно знову гордо майорить синьо-жовтий прапор. Прийде час – він замайорить над Луганськом, Донецьком, Маріуполем, Сімферополем, Севастополем! Ми не подаруємо ворогу жодного клаптика української землі і змусимо його сповна відповісти за кожен вчинений воєнний злочин!» – йдеться у повідомленні.

Тероборонівці кажуть, що постійним нагадуванням подій річної давнини є десятки й сотні одиниць вже іржавої техніки ворога.

«А невдовзі на металобрухт перетвориться й уся їхня недоімперія...» – пишуть вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів