Поділитись:

Скандальний салон еротичного масажу у Луцьку: що розповів представник закладу (відео)

Вівторок, 20 червня 2023, 22:06
Скандальний салон еротичного масажу у Луцьку: що розповів представник закладу (відео)

Нещодавно стало відомо, що салон еротичного масажу, що на вулиці Даньшина у Луцьку не дає спокійно жити мешканцям багатоповерхівки.

Чому так сталося телеканалу «Конкурент TV» розповів представник вищезгаданого салону. 

Він представився Костянтином Разбітновим і каже, що він є адвокатом власника приміщення «Его студіо».

Так, були такі випадки. Зараз там проведена відповідна робота, співбесіда з працівниками, щоб надалі таких випадків не було. Попередили про дотримання режиму тиші, у вечірній і нічний час. Тому те, що було – те минулося. А нових випадків бути не повинно», – повідомив Костянтин. 

Адвокат розповів одну деталь про роботу салону. Каже, там дівчата не просто працюють, а й проживають. 

«Працівниці перебувають там цілодобово. Вони там і живуть, і працюють. Що відбувається вночі, і чи надаються послуги відповідно до профілю закладу – я вам сказати не можу. Але якщо вони там перебувають, і там якісь вечірки влаштовували раніше, то цього зараз не повинно бути». – сказав він.

Каже, дівчата лиш дають відповідні розписки, що попереджені про відповідальність у разі надання інтимних послуг. Але чи дійсно вони там, мовляв, займаються сексом за гроші – невідомо ні йому, ні власнику.

Як вже повідомляли, лучанка Ірина, яка проживає по сусідству з вищезгаданим салоном, вже 5 місяців не бачила нормального сну. Жінка намагається розв'язати проблему якмога швидше. Як результат – номер телефону лучанки розмістили на сайті, де пропонують послуги ескорту. Жінка, це пов’язує зі своєю боротьбою з «Его студіо».

«Вони каменями намагались вікна мені побити, якимись помідорами кидались.Була викликана поліція. Я стояла на балконі та все це бачила», – розповіла жінка. 

Детальніше – у сюжеті: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів