Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 18 червня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за тиждень.

Про те, що у Луцьку водії елітних авто влаштували перегони

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцьку водії елітних автівок влаштували перегони. Toyota та BMW, які мчали на швидкості, помітили близько 23:00 13 червня, на проспекті Соборності.

Далі ці автівки продовжили перегони вже на проспекті Перемоги. На одному зі світлофорів обидва автомобілі зайняли дві полоси, і щойно ввімкнулось зелене світло – рушили наввипередки. Перегони тривали недовго, майже одразу любителів екстриму помітили нацгвардійці, які саме патрулювали у місті.

Про те, що у Луцьку розігнали продавців біля автостанції

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцьку мунвартівці припинили торгівлю та усунули її наслідки біля автостанції на вулиці Конякіна.

Луцькі мунвартівці щоденно здійснюється контроль щодо недопущення стихійної торгівлі на території міста. Вкотре вони ліквідували торгівлю та її наслідки на вул. Конякіна, 39 поблизу автобусної станції №1.

Про те, що луцький перевізник розповів про ціну на проїзд та скарги від пасажирів

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Міський автобусний транспорт, звичайно, найпотрібніша річ для пересічного лучанина, адже у місті є безліч маршрутів, через які можна доїхати у будь-яку точку міста. За день водії проїжджають десятки, якщо не сотні рейсів, та перевозять тисячі людей.

Проте мало хто задумується про інший бік цієї медалі – організацію транспортних перевезень. Юрій Романюк – директор однієї з компаній, яка здійснює перевезення у Луцьку. Він розповів багато цікавого про свою фірму, співпрацю з міською радою, ціни на проїзд та суперечності з колегами «по цеху».

Про те, що обірвалося життя двох захисників з Волині – полковників Сергія Кузьміна та Сергія Конопацького

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У п'ятницю, 16 червня, за трагічних обставин обірвалося життя двох володимирчан – полковника Сергія Кузьміна та полковника Сергія Конопацького.

Також війна забрала життя чотирьох лучан: 32-річного Івана Бондарука, 36-річного Дмитра Гончарука, 43-річного Сергія Доценка і 50-річного Геннадія Сижука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів