Поділитись:

Лякає: який вигляд матимуть люди, які працюють дистанційно (фото)

Субота, 17 червня 2023, 09:50
Лякає: який вигляд матимуть люди, які працюють дистанційно (фото)

Після пандемії COVID-19, коли віддалена робота була обов'язковою для мільйонів працівників, багато хто з людей тепер частіше працює з дому.

Але дослідження показали, що хоча це і є новою нормою, для багатьох треба створити належне виділене робоче місце, а деякі люди працюють зі своїх диванів або навіть ліжок, – інформує ТСН. 

Дослідники Університету Лідса створили модель Анну, яка показує, який вигляд матимуть люди, які працюють з дому, до 2100 року. У неї є горб, темні, набряклі очі, а руки трохи схожі на пазурі. 

«Анна демонструє безліч фізичних ефектів через постійне використання технологій, вплив екрана та погану поставу, а також підкреслює потенційні проблеми з психічним здоров'ям. Щоб візуалізувати наслідки відсутності відповідного місця для роботи вдома, ми використали наукові дослідження та працювали з експертами в галузі охорони здоров'я, щоб показати, який може мати вигляд віддалений працівник майбутнього», – йдеться у повідомленні.

Анна згорбилася через те, що працювала з ліжка, а її очі почервоніли і болять від того, що вона весь день дивилася в екран. Вона також набрала вагу і має слабку імунну систему через неефективне свіже повітря та відсутність фізичних вправ.

Експерти закликають тих, хто працює з дому, вжити деяких заходів, щоб зберегти своє здоров'я та не перетворитися на Анну.

Браян Кларк, засновник United Medical Education, сказав:

«Віддалені працівники повинні робити регулярні перерви, щоб розім'ятися і рухатися, щоб уникнути болю в спині та шиї».  

Він також радить облаштувати потрібне робоче місце для роботи з дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів