Поділитись:

Дорофєєва прокоментувала чутки про весілля

П'ятниця, 16 червня 2023, 09:46
Дорофєєва прокоментувала чутки про весілля

Українська співачка Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки, що вони з ресторатором Мішею Кацуріним 15 червня мали зіграти весілля.

Після того, як ця інформація поширилася у мережі, Надя вийшла на зв'язок з шанувальниками. Артистка у своєму Instagram розмістила кадр, де зображена на студії разом з коханим Кацуріним та засновником музичного лейблу ENKO Іваном Клименком, – пише ТСН.

Дорофєєва повідомила, що вони втрьох зібралися, аби попрацювати над новим хітом для неї, який побачить світ зовсім скоро:

«Пісню «вотсап», яку ви вже знаєте, «кохаю, але не зовсім» – яка от-от вийде і «зависали» – яка буде наступним релізом, – ми писали саме цим складом. На фото талановитий автор і продюсер Іван Клименко і мій Міша Кацурін, який якимось чином окрім підприємництва і блогерства має надзвичайний хист до написання пісень. Цим складом зібрались знов, щоб написати нове. Погнали!» – повідомила Надя.

Дорофєєва прокоментувала чутки про весілля 

Втім, шанувальники були спантеличені такою інформацією, адже були впевнені, що просто зараз Надя виходить заміж за Мішу. «Яке написання пісень? Взагалі-то у вас сьогодні весілля». На цей коментар Дорофєєва відповіла: «Хахаха, ну будемо знати». Таким чином артистка спростувала, що одружується з Кацуріним. Принаймні сьогодні.

Дорофєєва прокоментувала чутки про весілля 

Нагадаємо: раніше берлінський стиліст та дизайнер Франк Пітер Вільде одягнув светр з Луцьким замком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів