Поділитись:

У Луцьку вщент вигоріла квартира в багатоповерхівці: що кажуть сусіди (відео)

Четвер, 15 червня 2023, 18:01
У Луцьку вщент вигоріла квартира в багатоповерхівці: що кажуть сусіди (відео)

У Луцьку сталася пожежа у багатоповерхівці на вулиці Космонавтів. Усе сталось пообіді 15 червня.

Вогонь швидко почав поширюватись, та охопив чи не усе приміщення. В результаті – квартира перетворилась на суцільне згарище, – йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Вогнеборці, які приїхали на виклик, розповідають, що на момент прибуття у диму була ледь не вся багатоповерхівка.

«По прибуттю побачили, що є вогонь на першому поверсі житлового будинку, потерпілих немає, вивів одну жіночку з другого поверху на свіже повітря та передали в карету швидкої допомоги. В квартирі не було нікого, всі люди залишили свої домівки», – каже рятувальник Дмитро Кислюк.

У момент, коли спалахнуло вогнище у будинку перебувало багато людей. Серед них – і діти. Двоє дівчат, Дарина та Вероніка, які мешкають в будинку, розповідають, що були на той момент вдома і почули як на вулиці кричать люди.

«Я у вікно побачила, як горить хата, дуже багато вогню було. Почала телефонувати мамі і вибігла сюди. Було дуже страшно», – каже дівчина.

Мешканка будинку Галина каже, у момент коли трапилась пожежа у будинку був зачинений пожежний вихід. Ключі, які могли б відімкнути двері, знаходились у кількох людей. Тож покинути повністю задимлений будинок було дуже важко.

«Все захаращене, не можна вийти. Вхід повинен бути відкритий», –каже жінка.

Пані Людмила – тут голова ОСББ. На думку жінки, відкриті двері пожежного виходу чи ні – це не змінило б ситуації.

«Тут 40 метрів коридор він нічого б не дав. Навіть якби його відкрили. Він рахується як пожежний вхід, а закривали, тому що тут вони сушать речі і крадіжок було багато, виносили речі на великі суми і все», – каже голова ОСББ.

Жінка вважає, що насамперед звернути увагу варто на те, чому взагалі спалахнула пожежа. Вона переконана – річ у тім, що у квартирі, яка загорілась, є незаконна прибудова, і невідомо, яка там електропроводка. 

Детальніше – дивіться у сюжеті:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024