Поділитись:

Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)

Четвер, 15 червня 2023, 23:30
Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)

Новина про те, що управління освіти Дніпровського району Києва закупило до шкільних укриттів барабани з паличками, дорогі овочерізки та сковорідки, надихнула українців на меми.

Про це пише УП.Життя.

Про закупівлю в укриття незвичних, але дуже дорогих речей свідчать дані в системі онлайн-закупівель Prozorro. Барабани за 3,5 млн грн мають сприяти «психологічному розвантаженню дітей під час повітряних тривог». Сковорідки та кухонні комбайни на 2,7 мільйона «необхідні» для обробки харчових продуктів.

Одна овочерізка обійшлася управлінню освіти  у майже 132 тис.грн, а електропательня – у 700 тис.

«Коли ми знайшли тендер на закупівлю в укриття електричних овочерізок за 130 тис. грн штука, я думав більше мене нічого не здивує. Але супер електрична сковорідка з тачскріном і ціною 720 тисяч грн за штуку, це навіть для мішелінівського ресторану перебір, не те що для укриття дніпровського району»- пише голова комісії Київради з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Леонід Ємець.

Депутат «пропонує» також закупити до укриттів, які вже добре оснащені, ще більярдний стіл, набір кальянів та ігрові автомати.

Громадський діяч Сергій Кошман розширив список «необхідних речей» для укриття до кількох десятків позицій. До "переліку" увійшли сокодавилка для цитрусових, тостер, гра «Вовк ловить яйця», папуга у клітці, iPad Pro, акваріум тощо.

І ще кілька цікавих ідей:

Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми)Візьміть барабани та пройдіть в укриття: як українці реагують на закупівлі столичних освітян (меми) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
19 березня 2024
20 лютого 2024
09 лютого 2024
07 лютого 2024
02 лютого 2024
01 лютого 2024
14 січня 2024