Поділитись:

Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)

Вівторок, 06 червня 2023, 09:00
Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)

6 червня в Україні відзначають День журналіста – професійне свято журналістів, кореспондентів, репортерів, редакторів і усіх, хто працює на інформаційному полі. Насправді  це відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато журналістів ризикують життям, щоб показати світу правду про бойові дії.

До Дня журналіста редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів смішні і дуже життєві меми про роботу журналістів та редакторів. Тож запрошуємо до перегляду.

Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото)Воно смішно, але не завжди: меми про журналістів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів