Поділитись:

Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)

Субота, 10 червня 2023, 18:33
Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)

На Волині, у селі Люб'язь, провели в останню дорогу воїна Василя Гайченю, який загинув на Запорізькому напрямку в нещасному випадку.

Про це інформує газета «Нове життя».

«Люб'язь втратив ще одного вірного сина. Захищаючи Україну від російського окупанта, віддав своє життя Василь Гайченя.  У рідному селі Героя провели в останню дорогу сотні людей. У захисника залишилися дружина, донька, батьки та брат», – зазначають в дописі.

Василь Гайченя був солдатом 65-ї окремої механізованої бригади, з початку повномасштабного вторгнення Росії поповнив ряди ЗСУ. Родом із села Люб’язь.

Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото)Залишилась донечка: на Волині прощалися з воїном Василем Гайченею (фото) 

Редакція сайту Конкурент висловлює співчуття родині загиблого воїна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів