Поділитись:

У центрі Луцька п'яний водій маршрутки потрапив у ДТП (відео)

П'ятниця, 09 червня 2023, 13:54
У центрі Луцька п'яний водій маршрутки потрапив у ДТП (відео)

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика і автобуса – водій маршрутки був п'яний.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилася у четвер, 8 травня, близько 21:00. На проспекті Волі, біля готелю «Україна», поліцейські помітили маршрутку, водій якої не пропустив пішохода на переході.

«Патрульні подали керманичу знак про зупинку, після чого той увімкнув покажчик повороту та здійснив рух на вулицю Богдана Хмельницького, щоб зупинитися та висадити пасажирів», – йдеться у дописі.

У цей момент легковик Volkswagen, який виїжджав з парковки біля Драмтеатру, не надав маршрутці перевагу у русі та здійснив з нею зіткнення. На щастя, ніхто з учасників автопригоди не постраждав. 

Під час спілкування з 37-річним водієм маршрутки патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування на місці події, результат – 3,06 проміле. Цей показник перевищує допустиму норму у понад 15 разів. 

На керманича маршрутки патрульні склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ч. 1 ст. 122 (Ненадання переваги у русі пішоходам), а на водія легковика – за ст. 124 (Порушення ПДР що призвело до механічних пошкоджень транспортних засобів).

Водія маршрутки відсторонили від керування, надалі рішення у цій справі буде приймати суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів