Поділитись:

У Луцьку на одній з церков встановили нові хрести (фото)

Автор: Максим Косюр |
Субота, 10 червня 2023, 19:02
У Луцьку на одній з церков встановили нові хрести (фото)

У Луцькому монастирі Святого Василія Великого української греко-католицької церкви вчора, дев'ятого червня, на трьох куполах встановили золотаві хрести.

Працівники, що встановлювали християнські символи, у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили, що на облаштування одного хреста йде два дні.

«Десь один-два дні йде на те, щоб підняти та нормально зафіксувати його. Дуже клопітка праця», – зазначив один з робочих.

Коли роботи будуть закінчені повністю робітники не знають, бо відповідають тільки за роботу з підйомним краном, а решту робіт виконують інші підрядники. 

У Луцьку на одній з церков встановили нові хрести (фото)У Луцьку на одній з церков встановили нові хрести (фото)У Луцьку на одній з церков встановили нові хрести (фото) 

Нагадаємо: Берестянська церковна громада, що на Ківерцівщині Луцького району, 6 лютого цього року мала відзначати четверту річницю переходу у Православну церкву України. Та напередодні посеред ночі дерев’яний храм Різдва Пресвятої Богородиці спалахнув, як сірник, і згорів дотла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024