Поділитись:

Скільки заробляють мер Івано-Франківська Марцінків та його заступники (фото)

Автор: Максим Косюр |
П'ятниця, 09 червня 2023, 09:06
Скільки заробляють мер Івано-Франківська Марцінків та його заступники (фото)

Минулого року керівництво Івано-Франківської міської ради витратило на свої заробітні плати майже 5 мільйонів гривень. Найбільшу зарплатню нарахували власне очільнику міста – понад 605 тисяч.

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у 2022 році загалом заробив трохи більше як 606 тисяч гривень. За нашими підрахунками, в середньому йому нараховували понад 50 тисяч щомісячно. Найплідніше він працював у грудні, адже саме за цей місяць його зарплата склала майже 86 тисяч гривень. Найменше його роботу оцінили у березні, та нарахували 41 тисячу гривень.

Зарплата Руслана МарцінківаЗарплата Руслана Марцінківа

Перша заступниця міського голови Вікторія Сусаніна минулоріч заробила на 35 тисяч менше, ніж міський голова, а саме 570 тисяч. З усіма надбавками та преміями найбільше чиновниця отримала за листопад – майже 83 тисячі гривень, а найменше її роботу оцінили у липні та нарахували їй понад 31 тисячу. Таким чином середньомісячна заробітна плата пані Сусаніної складає трохи більше як 47 тисяч.

Нарахування Вікторії СусаніноїНарахування Вікторії Сусаніної

Заступнику міського голови та за сумісництвом директору департаменту комунальних ресурсів і сільського господарства Миколі Вітенку минулого року нарахували майже 510 тисяч гривень. Виходить, що середньомісячна зарплата чиновника складає трохи менше як 43 тисячі гривень. Найменше пан Вітенко заробив у травні – понад 27 тисяч, а найбільше у листопаді - 65 тисяч.

Нарахування Миколі ВітенкуНарахування Миколі Вітенку

Олександр Левицький, ще один заступник голови Франківська, за свою плідну роботу у 2022 році отримав майже 506 тисяч гривень зарплати. За нашими підрахунками середньомісячна оплата праці чиновника складає понад 42 тисячі. Найбільш оплачуваним для пана Левицького виявився листопад, адже тоді йому нарахували трохи менше як 71 тисячу гривень. Найменше ж йому заплатили у жовтні – 30 тисяч.

Зарплата Олександра ЛевицькогоЗарплата Олександра Левицького

Заступник міського голови Руслан Гайда за минулий рік отримав трохи менше як 485 тисяч гривень. З усіма преміями та іншими додатковими виплатами його середньомісячна заробітна плата складає понад 40 тисяч гривень. За серпень 2022 року він отримав майже 70 тисяч, що є найбільшою виплатою чиновнику за увесь рік. Найменше ж йому нарахували у вересні – 31 тисячу.

Зарплата Руслана ГайдиЗарплата Руслана Гайди

Очільниця департаменту освіти й науки та заступниця голови міста Вікторія Дротянко за рік роботи отримала майже 565 тисяч гривень. За роботу чиновниці у листопаді вона отримала найбільшу грошову винагороду – трохи менше як 75 тисяч гривень. За травень керівниці департаменту освіти нарахували найменшу заробітну плату – понад 28 тисяч. За нашими підрахунками, середньомісячна зарплата чиновниці складає 47 тисяч гривень.

Зарплата Вікторії ДротянкоЗарплата Вікторії Дротянко

Керівник департаменту благоустрою і заступник Івано-Франківського міського голови Тарас Полатайко отримав за свою роботу у 2022 році 434 тисячі гривень. Таким чином середньомісячна оплата праці пана Полатайка складає трохи більше як 36 тисяч гривень. Найприбутковішим у фінансовому плані для нього був листопад, за який чиновнику нарахували понад 61 тисячу гривень, а найменш дохідним для заступника виявився травень, адже тоді йому виплатили лише 25 тисяч.

Виплати Тарасу ПолатайкуВиплати Тарасу Полатайку

Заступник міського голови і за сумісництвом директор департаменту інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами Віталій Федорів минулого року напрацював на 502 тисячі гривень заробітної плати. Найбільше його роботу оцінили у жовтні й нарахували чиновнику понад 71 тисячу гривень. Найменше ж він отримав за липень – трохи менше як 35 тисяч. Середньомісячна ж зарплата чиновника складає майже 42 тисячі.

Оплата праці Віталія ФедороваОплата праці Віталія Федорова

Петро Шкутяк, заступник голови міста, того року, згідно з наданою нам інформацією, працював тільки у січні та лютому. За два місяці він сумарно отримав 78 611 гривень. Проте з березня по липень йому нараховували «компенсацію мобілізованим». За ці п'ять місяців сумарно йому виплатили понад 200 тисяч гривень.

Оплата праці Петра ШкутякаОплата праці Петра Шкутяка

Директору департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики і за сумісництвом заступнику міського голови Івано-Франківська Михайлу Смушаку за увесь минулий рік нарахували понад 488 тисяч гривень. Таким чином виходить, що його середньомісячна заробітна плата складає трохи більше як 40 тисяч. Найбільше він отримав у грудні – майже 70 тисяч, а найменше чиновнику нарахували за травень – ледь не 34 тисячі.

Виплати Михайлу СмушакуВиплати Михайлу Смушаку

Нагадаємо: на заробітну плату керівництва Львівської міської ради з усіма преміями та надбавками з бюджету витратили понад 6 мільйонів 781 тисячу гривень. З цієї суми на заробітну плату очільнику міста пішло трохи більше як 813 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
16 квітня 2024
14:14
13 квітня 2024
10:00
05 квітня 2024
15:40
22 березня 2024
10 січня 2024
15 листопада 2023
25 вересня 2023
12 вересня 2023