Як діяти, якщо отримали відмову у реєстрації під час основної сесії НТМ-2023

Четвер, 08 червня 2023, 06:33

Абітурієнтам, які отримали відмову у реєстрації під  час основного періоду НТМ-2023, не потрібно повторно створювати інший персональний кабінет.

Вони можуть скористатися тим, що вже є, у період додаткової реєстрації, повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Подати документи на додаткову сесію можна з 5 по 12 червня.

«Для реєстрації вам достатньо зайти до персонального кабінету й доопрацювати в ньому надані вами раніше реєстраційну інформацію та/або копії документів. Створивши ще один кабінет, ви, найімовірніше, не зможете до нього зайти наступного разу, адже програма реєстрації блокує дублі персональних кабінетів, щоб забезпечити рівні права всіх учасників НМТ», – пояснили в УЦОЯО.

Наголошують, що не потрібно буде надавати додаткових документів, таких як заява про надання можливості взяти участь у додатковій сесії тестування чи підтвердні документи, які засвідчують поважну причину, що завадила зареєструватися впродовж квітня.

В УЦОЯО пояснили, в персональному кабінеті система «пам'ятає» про відмову в реєстрації. Тому достатньо завантажити копії тих документів, через які ви її отримали.

Якщо ж все зробили правильно, однак продовжити реєстрацію не виходить, варто звернутись до регіонального центру оцінювання якості освіти, де можна отримати допомогу та інструкції для подальших дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: