Поділитись:

Розплідник ромів та безхатьків: у Луцьку нарікають на автостанцію

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 05 червня 2023, 11:28

У Луцьку нарікають на роботу автостанції №1, що на вулиці Конякіна, 39, адже, за словами чиновників, там багато осіб без постійного місця проживання та людей різної національності, які виманюють у пасажирів гроші.

Про це повідомили під час розширеної наради з міським головою.

Очільник міста зазначив, що в міськраду надходить дуже багато скарг на роботу ПрАТ «ВОПАС», яке й опікується автостанцією. З його слів, там дуже багато безхатьків та різних інших осіб, які виманюють в людей гроші, а стан туалету, що працює на території, незадовільний.

«Там жахлива громадська вбиральня, тому треба це виправити, бо автостанція – візитна картка міста. Крім того, коли пасажири на автостанції чекають автобус, до них одразу підсідають безхатченки та люди різної національності й виманюють гроші», – кажуть у міській раді.

Згадали також і за стихійну торгівлю на дорозі, через яку виїжджають автобуси. Прямісінько на проїжджій частині люди продають овочі, фрукти та інші товари, що заважає не тільки пішоходам, а й водіям. До того ж, пил і бруд одразу потрапляє на продукцію, що несе додаткову загрозу покупцям.

Представникам муніципальної варти доручили врегулювати ситуацію, яка склала на автостанції.

Нагадаємо: у соцмережах набирає обертів обурення щодо відсутності порядку на місцевому автовокзалі у Луцьку. Мешканці міста підтвердили, що ситуація на автостанції справді потребує втручання тих, хто відповідає за порядок на ній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів