Поділитись:

Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото)

Неділя, 04 червня 2023, 11:24
Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото)

Минулої доби рятувальники ліквідували сім пожеж на Волині, з них шість – на відкритих територіях та в екосистемах.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.· 

Зокрема пожежі в екосистемах зафіксовані на Ковельщині, у Володимирському районі та в Луцьку. Усі пожежі ліквідовані. Серед імовірних причин – необережність громадян з вогнем (в окремих випадках осіб, причетних до підпалів, встановлено), в одному з випадків – дитячі пустощі з вогнем. Потерпілих та жертв немає.

Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото)Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото)Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото)Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото)Підпал, дитячі пустощі, необережність: на Волині загасили сім пожеж (фото) 

Так, 3 червня наприкінці дня горіло сміття на площі 0,05 га в урочищі Люблинець Ковельської міської громади. Особу чоловіка, який його підпалив, встановили.

Обідньої пори рятувальники 5 ДПРЧ м. Нововолинська ліквідували пожежу сухої трави на площі пів гектара біля села Низкиничі. За попередніми даними, пожежа трапилася через дитячі пустощі з вогнем.

Крім того, рятувальники ліквідували пожежу сухотрав'я у с. П'ятикори Локачинської громади, а пожежу сухої трави і чагарників біля с. Великий Курінь приборкали рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони.

Зважаючи на суху погоду, що встановилася в області, волинян закликають максимально враховувати усі ризики під час відпочинку на природі та не вдаватися до зумисних підпалів на відкритих територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів