Поділитись:

Скандал у Ківерцях: на святі дітям роздавали протерміновані чипси (відео)

П'ятниця, 02 червня 2023, 22:37

У Ківерцях 1 червня відбулося благодійне святкування Міжнародного дня захисту дітей, яке закінчилося скандалом.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

На святкуванні в Ківерцях, яке організувала міська рада, зібралося чимало людей. На юних волинян чекали різноманітні атракціони, ярмарок та розваги з аніматорами. Окрім того, усім вирішили роздати безплатне морозиво, а також чипси. Саме через це між місцевими сталася штовханина. Люди кричали та виривали упаковки чипсів з рук один одного.

А після закінчення святкування ківерчани виявили, що в багатьох упаковках чипсів закінчився термін придатності. Своє обурення люди висловлювали як у місцевих телеграм-каналах, так і на фейсбук-сторінці Ківерцівської міської ради. Проте були й ті, хто отримав придатні до споживання чипси.

Аби роз'яснити ситуацію, журналісти телеканалу «Конкурент TV» звернулися по коментар до міського голови Ківерців Олександра Ковальчука. Він розповів, що чипси на захід привезли представники одного з благодійних фондів.

«Позавчора подзвонив нам фонд «Добра справа»: «Дозвольте долучитися нам до вашого заходу, ми маємо багато чипсів, хочемо роздати дітям, безкоштовно, у нас акція. Тільки ми поставимо свій банер і будемо роздавати». Кажу: «Добре, які питання, приїжджайте»... Вони приїхали, привезли багато ящиків, поставили свій банер і почали роздавати», – розповів міський голова.

З його слів, ще залишилися 30 ящиків. Але там терміни придатності не закінчилися.

«Можливо, там один чи два ящики були (зіпсовані, – ред.). Я особисто не перевіряв. Вони всі запаковані. Вони самі їх роздавали, той фонд», – зазначив Олександр Ковальчук.

Сам Олександр Ковальчук повідомив, що звертався за поясненням до благодійного фонду, який привіз протерміновані чипси і роздав їх людям. Там заявили, що не розуміють, як це сталося: мовляв, нічого не знали і не бачили.

На щастя, після смакування чипсами до лікарні ніхто не потрапив.

Олександр Ковальчук запевнив, що до міської ради теж не було звернень і скарг на протерміновані чипси, а весь скандал, буцімто, – лише у фейсбуці. Щодо тисняви, то голова громади теж запевнив: ніхто нікого не затоптав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів