Поділитись:

«Довгий меч» жінки: у Луцьку відбувся лицарський турнір (фото)

Автор: Максим Косюр |
Субота, 03 червня 2023, 14:13

У Луцькому замку провели благодійний лицарський турнір, а виручені кошти мають передати на благодійність для захисників нашої держави.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» побували на турнірі та зазнімкували для своїх читачів найепічніші моменти заходу.

Програма дійства виявилась щільною та насиченою. Замок відкрив свої ворота для відвідувачів ще о 9:30 ранку, адже саме в цей час там розпочалась турнірна номінація «довгий меч» жінки. Трохи згодом гостей дивували боями на алебардах. Церемонія відкриття змагань розпочалась об 11 годині. 

Дорослі та малі могли випробувати свої навички у стрільбі з лука, де мішенню був президент росії путін. Для відвідувачів підготували цікаві екскурсії у музеї стародавніх технологій. Крім того, на території можна було придбати сувеніри з середньовічною тематикою: глечики, кухлі, частини лицарських обладунків і прикраси.

Стрільба з лука><span class=Стрільба з лука
 

Мішень з обличчям путіна><span class=Мішень з обличчям путіна
 

Меч у руки гостям дійства, на жаль, не дали, проте випробувати свої сили у боях вони мали змогу. Біля однієї стін замку усі охочі могли одягнути захисне спорядження та гумовими битами позмагатися один з одним.

Діти змагаються у двобої><span class=Діти змагаються у двобої
 

Квиток для дорослого коштує 100 гривень, а для дітей – 50. Половина з цієї суми піде на допомогу нашій армії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо: шведська федерація сексу планує провести перший чемпіонат Європи з сексу. Він відбудеться в Гетеборзі 8 червня 2023 року. Участь у турнірі візьмуть 20 представників з різних країн Європи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів