Поділитись:

Луцькрада за ініціативою Президента облаштує додаткові укриття в місті (фото, відео)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 31 травня 2023, 15:09
Луцькрада за ініціативою Президента облаштує додаткові укриття в місті (фото, відео)

У Луцьку на цивільний захист населення в бюджеті міста закладено 20 мільйонів гривень, ці кошти, зокрема, планують використати на облаштування додаткових та існуючих укриттів.

Про це йшлося під час сесії міської ради.

Нещодавно у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський наголосив на тому, що потрібно подбати про облаштування укриттів від ракетних обстрілів. Адже останнім часом їх кількість суттєво зросла. Очільник фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер зауважив, що міська рада має подбати про безпеку населення та взятися за створення нових і ремонт старих захисних споруд.

«У своєму зверненні Президент говорив про необхідність облаштування укриттів у містах, адже ракетні обстріли нашої країни зросли. Яка з цим ситуація у Луцьку, можливо, варто виділити додаткові кошти на те, щоб їх обладнати?» – поцікавився депутат.

Тарас ШкітерТарас Шкітер

Міський голова повідомив, що на цивільний захист лучан у бюджеті вже закладено 20 мільйонів гривень. У цю суму входять витрати на облаштування укриттів. За його словами, міська рада зараз проводить ремонт додаткового захисного приміщення у Палаці учнівської молоді, а надалі планують робити те ж саме у багатоквартирних будинках.

Нагадаємо: у Луцьку пропонують облаштувати централізований склад із запасом найнеобхідніших для військових речей для оперативного реагування на запити військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів