Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)

Вівторок, 30 травня 2023, 09:45

Роботи восьми учнів Володимирської дитячої художної школи представили у Лондоні на виставці «100 картин дітей незламної України»

Учні та викладачі Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького вдруге стали учасниками Міжнародної мистецької програми «KIDS and ART for UKRAINE», – повідомили у Володимирській міській раді.

Восьмеро учнів художньої школи та семеро викладачів протягом весни плідно попрацювали над створенням нової колекції для благодійної виставки «100 картин дітей незламної України», яка нині експонується у Лондоні. 

Загалом у виставці представлені роботи учнів із 25 дитячих художніх шкіл, мистецьких закладів і художніх студій України. Ці полотна також можна придбати з аукціону.

Кошти від програми «KIDS and ART for UKRAINE» будуть спрямовані на підтримку мистецької освіти дітей і молоді України у час війни та їх психологічній реабілітації засобами мистецтва.

«Благодійний проєкт «100 картин дітей незламної України», який реалізується Міжнародною освітньо-культурною асоціацією у співпраці з Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development. Головна мета проєкту – надати підтримку мистецьким школам в Україні. Відбувається за підтримки Європейського банку реконструкцій та розвитку», – йдеться у повідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: