Поділитись:

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото)

Середа, 24 травня 2023, 18:31
Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото)

Місцеві студії тату у Луцьку пропонують розмаїття стилів та різну цінову політику для задоволення потреб кожного клієнта.

Ці студії відзначаються не лише професіоналізмом, але й дотриманням високих стандартів гігієни та безпеки. Тут можна знайти майстрів, які працюють з різними стилями та техніками, що дозволяє кожному знайти свій унікальний шлях самовираження. Тому цікаво дізнатись, які ж фактори впливають на цінову політику тату-студій у Луцьку.

Де у Луцьку можна зробити тату

Mashketattoo

У студії надають послуги художнього татуювання. Майстер надає перевагу працювати у стилі деталізованих та дрібних ліній, які створюють граціозний та витончений вигляд. Цей стиль дозволяє передати складність та нюанси дизайну через дрібні деталі, створюючи враження майстерності та тонкості.

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото)

Вартість робіт залежить від розміру, деталізації та місця на тілі.

Ціни:

  • Мінімальна вартість тату – від 600 гривень;
  • Написи до 10 сантиметрів – 700 гривень;
  • Сеанс до години – 1500 гривень;
  • Денний сеанс до 6 годин (або декілька сеансів) – 3500 гривень.

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото)

Якщо клієнти мають намір зробити великого розміру татуювання, тоді майстер запрошує на безкоштовну консультацію, щоб узгодити деталі та ціну.

Адреса: вул. Зацепи 10.

VeAn Tattoo

«VeAn Tattoo» це найбільша мережа тату студій у cвіті. Бренд заснований у 2011 році і з того часу активно розвивається та масштабується.

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото)

Спеціалізація мережі досить широка, але основний це тату і пірсинг індустрія. Головна мета – це безпека і надання послуг на вищому рівні, в кожному місті України. А також і в країнах Європи: Польщі, Німеччині, Литві, Латвії, Болгарії, Іспанії, Нідерландах, Великій Британії, Чехії, Словаччині, Румунії, Австрії та Угорщині. Майстри працюють у різних стилях та завжди удосконалюють свою роботу.

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото)

Ціна залежить від розміру, місця та складності ескізу. Майстру потрібно врахувати усі фактори, щоб зорієнтувати клієнта про вартість проєкту. Консультація у студії проводиться безкоштовно.

Адреса: вул. Лесі Українки, 65.

Permanent_service_lutsk

У салоні надають такі послуги: перманентний макіяж, татуювання та лазерне видалення. Проводять навчальні курси по мінітату.

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) 

Мінімальна ціна – 800 гривень. Але якщо тату великого розміру, то оплачується так само ж як і погодинно. Сеанс який займає до години часу – 1000 гривень. Всі матеріали, з якими працює майстер, індивідуальні. Ціна залежить від складності, витраченого часу, ескізу, витрат на матеріали.

У цій студії професійний татуарист допоможе вам втілити ваші ідеї та бажання на шкірі. Ви можете вибрати ескіз із готових дизайнів або створити власне унікальне тату. Перманентний макіяж – це процедура, яка дозволяє вам мати ідеальний макіяж без потреби його щоденного нанесення. Чи будь-то натуральна лінія брів, підкреслені очі або чуттєві губи.

Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) Тату у Луцьку: де зробити та скільки коштує (фото) 

Усі інші нюанси потрібно уточнювати з майстром особисто.

Адреса: вул. Рівненська, 127А.

В цілому, студії тату стали важливими для людей, які бажають виразити себе через татуювання. Вони пропонують широкі можливості для індивідуалізації та творчості, забезпечуючи високу якість та безпеку процесу виконання тату.

Юлія ПОДМОВСЬКА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024