Поділитись:

Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)

Вівторок, 30 травня 2023, 09:45
Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)

Роботи восьми учнів Володимирської дитячої художної школи представили у Лондоні на виставці «100 картин дітей незламної України»

Учні та викладачі Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького вдруге стали учасниками Міжнародної мистецької програми «KIDS and ART for UKRAINE», – повідомили у Володимирській міській раді.

Восьмеро учнів художньої школи та семеро викладачів протягом весни плідно попрацювали над створенням нової колекції для благодійної виставки «100 картин дітей незламної України», яка нині експонується у Лондоні. 

Загалом у виставці представлені роботи учнів із 25 дитячих художніх шкіл, мистецьких закладів і художніх студій України. Ці полотна також можна придбати з аукціону.

Кошти від програми «KIDS and ART for UKRAINE» будуть спрямовані на підтримку мистецької освіти дітей і молоді України у час війни та їх психологічній реабілітації засобами мистецтва.

«Благодійний проєкт «100 картин дітей незламної України», який реалізується Міжнародною освітньо-культурною асоціацією у співпраці з Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development. Головна мета проєкту – надати підтримку мистецьким школам в Україні. Відбувається за підтримки Європейського банку реконструкцій та розвитку», – йдеться у повідомленні.

Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото)Британцям показали роботи юних волинських художників (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
18:07
10 квітня 2024
07 квітня 2024